Соопштенија

Османи средба со Мартин Викерс, специјален пратеник за трговија со Западен Балкан на Обединетото Кралство

17 февруари 2022

Османи: Потребни се храбри политички чекори од сите партнери за обнова на европскиот моментум на Западниот Балкан

14 декември 2021

Османи – Трас: Западен Балкан останува приоритет за Обединетото Кралство

14 декември 2021

Министерот Османи ја претстави МКартата, наменета за наши истакнати личности во странство

31 мај 2021

Со меѓународен панел „Патот до Преспа форум за дијалог“ најавена големата меѓународна конференција во Охрид

28 мај 2021

Нова услуга и нов телефонски број на МНР за подобрување на конзуларните услуги

16 април 2021

Амбасадорски состанок во МНР по повод првата годишнина од НАТО

27 март 2021

Во Седиштето на НАТО во Брисeл се одржа вториот ден од Северно-Атлантскиот Совет

24 март 2021

Втор ден Совет на НАТО во Брисел - Османи: Посилна стратешка соработка меѓу НАТО и ЕУ

24 март 2021

Османи: Политичкото и воено зајакнување на алијансата е наш заеднички интерес

23 март 2021
Страница 1 од 3